Μπορεί το νέο Renault Megane RS να δει στα μάτια το Civic Type R;

Σχετικά άρθρα

Πριν τέσσερις μήνες, η Renault παρουσίασε στην έκθεση της Φρανκφούρτης το νέο Megane RS, και η γαλλική εταιρία έδωσε σήμερα μερικές νέες πληροφορίες για το “όπλο” της.

Καταρχήν η κυκλοφορία του μοντέλου με το EDC αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη έξι σχέσεων θα αρχίσει τον Φεβρουάριο με τιμή στην Γαλλία από €39.400, ενώ με το 6-τάχυτο χειροκίνητο από την άνοιξη με τιμή από €37.600.

Το Megane RS θα διατίθεται με δύο επιλογές σασί, το Sport, το οποίο συνδυάζει υψηλή απόδοση και οδηγική άνεση στην καθημερινή χρήση, και το Cup chassis, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία επιδόσεων με πιο σφιχτές αναρτήσεις, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και κόκκινες Brembo δαγκάνες, όπου χρεώνεται επιπλέον €1.500.

Ο Henry Catchpole είχε την ευκαιρία να το οδηγήσει, και μας παρουσιάζει την εμπειρία του μέσω του παρακάτω video, ενώ περισσότερα για το αυτοκίνητο μπορείς να διαβάσεις εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...