Η Fiat Chrysler Automobiles ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα αναπαλαίωσης κλασσικών μοντέλων της Fiat, Alfa Romeo, Lancia και Abarth. Το νέο τμήμα ονομάζεται Reloaded by Creators και θα μπορεί να πουλά τα συγκεκριμένα μοντέλα που θα “έχουν αναπαλαιωθεί στην αρχική τους δόξα και θα φέρουν την εγγύηση του κατασκευαστή”.

Το νέο τμήμα εγγυάται την αυθεντικότητα των επιλεγμένων αυτοκινήτων με πιστοποιητικό, με την εταιρία να δηλώνει πως τα χρήματα που θα μαζέψει θα τα επενδύσει προκειμένου να βρει και άλλα σπάνια μοντέλα της FCA, ώστε να τα αγοράσει, να τα αναπαλαιώσει και να τα πουλήσει.

  • Mikoyan Gurevic

    Οι ναζί τι να μας πουν για εκείνες τις εποχές… Δεν έχουν συλλεκτικά…

  • Panos

    Να το αναπαλαιώσεις το Spider. Την Αλφέτα. Και την 155 ΤΒ. Υπέροχα δε λέω. Αλλά για να μου τα πουλήσεις μετά στην τιμή τωρινών μεταχειρισμένων Φερράρι; αν δεν βγάλεις Αλφίτσα μου τιμοκατάλογο και δείγμα της δουλειάς σου με κοστολόγηση, με σεβασμό σε αυτό που δηλώνει το σήμα σου, θα είσαι άλλος ένας κατασκευαστής που εμπορεύεται το vintage και το ρομαντισμό μιας εποχής άλλης, προς τέρψη των Gucci πορτοφολιών των CEO σου.