Η Aston Martin ολοκλήρωσε την πρώτη φάση κατασκευής του νέου της εργοστασίου στη Νότια Ουαλία. Πιο συγκεκριμένα, το δεύτερο εργοστάσιο της βρετανικής εταιρίας βρίσκεται λίγο έξω από το χωριό St Athan, στο Glamorgan και ήταν πρώην αεροπορική βάση της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας (RAF).

Η πρώτη φάση κατασκευής περιελάμβανε τη δημιουργία των γραφείων και τον Απρίλιο θα ξεκινήσει η δεύτερη φάση που θα επικεντρωθεί στην δημιουργία της εγκατάστασης παραγωγής.

Θα έχει την αρμοδιότητα να συναρμολογεί το νέο DBX crossover που ετοιμάζει η Aston Martin αλλά και τα δύο Lagonda μοντέλα που ετοιμάζει, καθώς το εργοστάσιο στο Gaydon, όπου βρίσκονται και τα κεντρικά γραφεία της Aston Martin, θα κατασκευάζει τα νέα sport μοντέλα που ετοιμάζει, καθώς και την ηλεκτρική RapidE, από το 2018.

Η παραγωγή της DBX θα ξεκινήσει το 2019, με τις παραδόσεις της να γίνονται το 2020. Λόγω του εργοστασίου θα δημιουργηθούν 750 νέες θέσεις εργασίας ενώ με βάση την εφοδιαστική αλυσίδα αλλά και την ενίσχυση της τοπικής αγοράς, θα προστεθούν επιπλέον 3.000 θέσεις εργασίας, απόρροια αυτής της επένδυσης.