Οι Paramount Network, Network Entertainment και ο παραγωγός Derik Murray έκαναν γνωστό πως ετοιμάζουν ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή και τον θάνατο του Paul Walker, ο οποίος σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 2013.

Ο Walker έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στις ταινίες The Fast and the Furious και στο ντοκιμαντέρ με τίτλο “I Am Paul Walker” θα περιλαμβάνονται συνεντεύξεις με τους συμπρωταγωνιστές και τους συναδέλφους του, καθώς και τους φίλους που τον γνώριζαν καλύτερα, αναφέρουν οι παραγωγοί.

Το ντοκιμαντέρ θα διερευνά την καλλιτεχνική καριέρα του Walker και θα παρουσιάζει, μεταξύ άλλων, το πάθος του ηθοποιού για τους ωκεανούς και τη θαλάσσια ζωή, όπως και τη δράση του για να ενισχύσει τις προσπάθειες ανοικοδόμησης της Αϊτής μετά τον καταστροφικό σεισμό.

Τους επόμενους μήνες θα δοθούν στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες και τα ονόματα των συντελεστών. Ο Derik Murray ήταν παραγωγός του ντοκιμαντέρ “I Am Heath Ledger” για τον Αυστραλό ηθοποιό, Χιθ Λέτζερ, ο οποίος πέθανε από υπερβολική δόση φαρμάκων. Ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ “I Am Heath Ledger”, ο Adrian Buitenhuis,, είναι αυτός που θα σκηνοθετήσει και το “I Am Paul Walker”.

Η Network Entertainment του Murray εκτός από το ντοκιμαντέρ για τον Λέτζερ έχει παρουσιάσει σε ντοκιμαντέρ τα πορτρέτα των Τζον Κένεντι, Μοχάμεντ Άλι και Μπρους Λι. Η βιογραφική ταινία για τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ “I Am MLK Jr.” θα προβληθεί από το δίκτυο Paramount Network στις 2 Απριλίου.