Η McLaren Senna συνελήφθη σε πόλη της Ιταλίας

Σχετικά άρθρα

Όταν μία εταιρεία δημιουργεί ένα αυτοκίνητο επιδόσεων, υπάρχει «μάχη» μεταξύ των σχεδιαστών και των αεροδυναμιστών. Οι πρώτοι ενδιαφέρονται για την εμφάνιση του αυτοκινήτου και οι δεύτεροι για την αεροδυναμική του απόδοση. Στην περίπτωση της McLaren Senna, φαίνεται πως το αυτοκίνητο προέκυψε αποκλειστικά και μόνο από τη δουλειά των αεροδυναμιστών, αφού οι περισσότεροι -μεταξύ τους κι εγώ- τη θεωρούν πολύ άσχημη, ίσως και «τρομακτική».

Το βρετανικό hypercar συνελήφθη στην πόλη Porto Cesareo της Ιταλίας, μαζί με τις 675LT και 570S. Όσο άσχημη κι αν είναι, τόσο γρήγορα μπορεί να κινηθεί. Στο πίσω μέρος της Senna βρίσκεται ο ίδιος 4λιτρος twin-turbo V8 της 720S, με την απόδοση να φτάνει τα 800 άλογα και 800 N·m ροπής.

Κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 2,8 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα σε 6,8 δευτερόλεπτα και τα 0-300 χλμ/ώρα σε 17,5 δευτερόλεπτα, ενώ παράγει 800 κιλά κάθετης δύναμης στα 250 χλμ/ώρα. Στεγνή, ζυγίζει 1.198 κιλά και μπορεί να ακινητοποιηθεί από τα 200 χλμ/ώρα σε 100 μέτρα. Αν θέλεις περισσότερα, μπορείς να τα βρεις εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα επόμενα μοντέλα της McLaren θα είναι εμπνευσμένα από την F1

Η McLaren ξεκίνησε το teasing της επόμενης σχεδιαστικής της γλώσσας, με την εταιρία να λέει πως η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της θα εμπνέεται από...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr