Στο περίπτερο της Mansory στη Γενεύη βρίσκεται αυτό το αυτοκινητάκι γκολφ αξίας σχεδόν 60.000 ευρώ (73.000 δολάρια). Πρόκειται για τη νέα δημιουργία της Garia, μια εταιρία που κατασκευάζει εδώ και χρόνια εξαιρετικά πολυτελή αυτοκίνητα γκολφ, έχοντας διαστάσεις 2,3 μέτρα μήκος, 1,2 μέτρα πλάτος και 1,7 μέτρα ύψος.

Εξωτερικά, η μάσκα του είναι εμπνευσμένη από την μπάλα του γκολφ και πλαισιώνεται από φώτα LED. Διαθέτει ένα καμπύλο παρμπρίζ, η οροφή του είναι από carbon, ενώ πατά στη Γη με 14άρες ζάντες αλουμινίου 5 ακτίνων. Στο πίσω μέρος υπάρχει ένα διαχύτης από ανθρακονήματα, αεροτομή και χώρος για την μεταφορά δύο τσαντών για τα μπαστούνια του γκολφ.

Στο εσωτερικό του διαθέτει μια πολυτελή πολυθρόνα ντυμένη με ακριβή δερμάτινη ταπετσαρία. Κάτω από την καρέκλα, κρύβεται ένα ψυγείο για να είναι πάντα δροσερό το ποτό σου. Ο οδηγός περιβάλλεται από πολυτελή υλικά όπως δέρμα, ξύλο και carbon. Το πιο εντυπωσιακό είναι η 10,1 ιντσών οθόνη του συστήματος infotainment, που δείχνει πληροφορίες που σχετίζονται με το όχημα καθώς και την διάταξη πορείας αλλά και το τρέχον σκορ.

mercedes-garia-golf-car-image9

Επιπλέον μέσω του συστήματος infotainment, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν τις καιρικές συνθήκες αλλά και να παραγγείλουν αναψυκτικά. Διαθέτει ακόμα Bluetooth και ηχεία hi-fi ώστε ο οδηγός να μπορεί να ακούει μουσική από το κινητό του.

Το Garia Golf Car κινείται από έναν ηλεκτροκινητήρα και μια μπαταρία ιόντων λιθίου 10,24 kWh και παράγει 14 άλογα, έχει τελική ταχύτητα 70 χλμ/ώρα και 80 χλμ αυτονομία.