Η Mercedes είναι ακόμα μπροστά, λέει ο Ricciardo

Σχετικά άρθρα

Τον ταχύτερο χρόνο της χθεσινής ημέρας έγραψε ο Daniel Ricciardo στην έκτη ημέρα δοκιμών στο Circuit de Barcelona-Catalunya. Το 1:18.047 του Αυστραλού αποτελεί την καλύτερη επίδοση που έχει σημειωθεί ποτέ στην συγκεκριμένη πίστα (με την νέα χάραξη), την ώρα που ο Lewis Hamilton ήταν στη δεύτερη θέση, 3,5 δέκατα πίσω από τον Ricciardo, όμως ο χρόνος του Βρετανού έγινε με την ultrasoft γόμα, τη στιγμή που ο Ricciardo φορούσε τα hypersofts.

Αυτό δεν είναι αρκετό για να πούμε ότι η RB14 είναι ταχύτερη από την W09, όμως ο «Ricci» υποστηρίζει πως το γερμανικό μονοθέσιο εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση της ιεραρχίας αυτή τη στιγμή, όμως επισημαίνει πως η διαφορά της αυστριακής ομάδας από τη Mercedes δεν είναι μεγάλη.

Είμαι σίγουρος ότι η Mercedes είναι η κορυφαία ομάδα αυτή τη στιγμή, αλλά δε νιώθω ότι είμαστε μακριά. Αν μπορούμε να βρούμε μερικά ακόμα πράγματα, μπορούμε να είμαστε πολύ καλά. Θα μάθουμε περισσότερα στη Μελβούρνη, όμως ενώ πιστεύω ότι η Mercedes είναι ακόμα μπροστά, δε νομίζω ότι είναι πολύ μπροστά.

Φαίνεται πως είμαστε κοντά. Και η Ferrari πιστεύω ότι είναι επίσης κοντά. Πιστεύω ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο μ’ αυτούς. Δείχνουν να είναι οι ταχύτεροι τώρα και, αν χρησιμοποιήσουν την hypersoft, πιστεύω ότι μπορούν να κερδίσουν αρκετά δέκατα. Αν όντως συμβαίνει αυτό, θα το μάθουμε σίγουρα αρκετά σύντομα και δε θα τους αφήσουμε να κερδίσουν πέντε στη σειρά.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Mercedes, James Allison, λογίζει την Red Bull ως έναν σίγουρο αντίπαλο των Γερμανών, λέγοντας ότι ετοιμάζουν πιθανότατα νέο αεροδυναμικό πακέτο για το πρώτο Grand Prix της σεζόν, σε λιγότερο από 17 ημέρες από σήμερα.

Η Red Bull θα είναι μια ομάδα με την οποία θα παλέψουμε φέτος, αυτό είναι σαφές και δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό. Τώρα, έχουν μείνει δύο μέρες και υπάρχει πολλή ακόμα ασάφεια, οπότε δεν είναι πιθανό να πούμε αν η μύτη μας είναι μπροστά απ’ αυτούς, ή αν είναι αυτοί μπροστά. Αλλά, μπορείς να πεις ότι είμαστε κοντά. Από αυτά που έχω δει, θα έλεγα ότι έχουν μερικά νέα μέρη που θα φέρουν στη Μελβούρνη.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα