Η ομάδα της Benetton έμεινε στην ιστορία για τις επιτυχίες που είχε με τον Michael Schumacher, ο οποίος κατέχει τις 19 από τις 27 νίκες της ομάδας, αλλά και τα 2 πρωταθλήματα οδηγών που έχει στο παλμαρέ της. Με την αλλαγή των κινητήρων σε Renault, η ομάδα κέρδισε επίσης το πρωτάθλημα των κατασκευαστών το 1995, με τον Schumacher και τον Johnny Herbert .

Στις 12 Μαΐου, στην δημοπρασία του οίκου RM Sotheby’s, που θα γίνει στο Monte Carlo, θα βγει στο σφυρί η B192, με την οποία η ομάδα έτρεξε το 1992, χωρίς να υπάρχει επιθυμητή τιμή πώλησης. Το νέο μονοθέσιο ήρθε στον 4ο αγώνα της χρονιάς -στο Ισπανικό Gran Prix- και ήταν δημιούργημα του Rory Byrne και του Ross Brawn. Μεγάλη διαφορά της 192 με την 191, ήταν το μπροστά μέρος του μονοθεσίου, το οποίο είχε μια ασυνήθιστη μύτη η οποία ήταν αρκετά ψηλά από το έδαφος.

Με το μονοθέσιο αυτό έδειξε η ομάδα ότι είχε αρχίσει να στοχεύει την κορυφή, καθώς τελείωσε στην 3η θέση των κατασκευαστών, αλλά και κατά τη διάρκεια της χρονιάς η σταθερότητά της ήταν εξαιρετική αφού με 10 podium μέσα σ’ αυτά και την πρώτη νίκη του Michaeel Schumacher στην F1 στο Spa, έδειξε να έχει αρκετή ταχύτητα. Ο άλλος οδηγός της ομάδας ήταν ο Martin Bundle, ο οποίος αντικατέστησε τον αποχωρήσαντα από το σπορ Piquet.