Από το 2016, όταν και η Toyota κατήργησε την Scion, το iA -ένα rebadged Mazda2 Sedan- πωλείται με τα σήματα της Toyota ως Yaris iA. Με την σημερινή όμως παρουσίαση της ανανεωμένης έκδοσης, το αυτοκίνητο θα κυκλοφορεί στην Αμερική ως Yaris Sedan.

Το μικρό ιαπωνικό sedan πλέον είναι διαθέσιμο σε τρία επίπεδα εξοπλισμού, όταν μέχρι σήμερα υπήρχε μόνο ένα. Ακόμα, στο εμπρός μέρος έχει μια νέα εξαγωνική μάσκα και τραβηγμένα προς τα πίσω φωτιστικά σώματα, ενώ οι μόνες αξιοσημείωτες αλλαγές στο πίσω μέρος είναι τα νέα γραφικά στα πίσω φωτιστικά σώματα.

Μηχανικά δεν υπάρχουν εκπλήξεις και το ιαπωνικό μοντέλο τροφοδοτείται με έναν 1.500άρη βενζινοκινητήρα απόδοσης 106 ίππων και 140 Nm ροπής, που συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο. Το Yaris Sedan εφοδιάζεται με ζάντες 16 ιντσών, ενώ στο τομέα της ανάρτησης διαθέτει γόνατα MacPherson εμπρός και ημιάκαμπτο άξονα πίσω. Αυτός έχει ρυθμιστεί κατάλληλα για την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ sport συμπεριφοράς και άνεσης, που δεν συναντάται σε αυτή κατηγορία. Η τιμή του ξεκινάει από τα 15.900 δολάρια για το χειροκίνητο κιβώτιο, και από τα 17.050 για το αυτόματο.