H Ford teasάρει την Mustang Cobra Jet

Σχετικά άρθρα

Η Ford έδωσε την πρώτη φωτογραφία της Mustang Cobra Jet, η οποία θα είναι η δυνατότερη και ταχύτερη εργοστασιακή Mustang που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

Κίνηση θα παίρνει από τον κομπρεσοράτο 5,2-λίτρων Coyote V8 κινητήρα της Ford Performance, ο οποίος θα επιτρέπει στο αυτοκίνητο να κάνει το 400αρι σε περίπου 8,5 δευτερόλεπτα, έχοντας ταχύτητα εξόδου τα 240+ χλμ/ώρα.

Το μοντέλο διαθέτει πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων, πίσω άξονα 9″ και coil-over αμορτισέρ ειδικά σχεδιασμένα για drag αγώνες. Τα αναλυτικά χαρακτηριστικά του μοντέλου θα ανακοινωθούν κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι, αλλά γνωρίζουμε πως θα έχει roll cage εγκεκριμένο από τον NHRA και Racetech FIA καθίσματα.

Η παραγωγή της θα περιοριστεί σε 68 μονάδες, όλα βαμμένα σε κόκκινο ή λευκό χρώμα που θα συνδυάζονται με ειδικά γραφικά “Cobra Jet’s 50th birthday”. Το μοντέλο θα μπορεί να συμμετέχει στους αγώνες dragster του NHRA (National Hot Rod Association), αλλά και στη κατηγορία National Muscle Car Association του National Mustang Racers Association.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford: Η Mustang έγινε 60 ετών και teasάρει την RTR

Την περασμένη Τετάρτη η Ford γιόρτασε τα 60α γενέθλια της Mustang και στο περιθώριο μιας εκδήλωσης που έγινε στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, η...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...