H Toyota ανακοίνωσε τις plug-in υβριδικές εκδόσεις των Corolla, Levin και C-HR

Σχετικά άρθρα

H Toyota ανακοίνωσε στην έκθεση του Πεκίνου τα πλάνα της για το λανσάρισμα δέκα υβριδικών μοντέλων στην αγορά της Κίνας μέχρι το 2020. Στα πλαίσια αυτής της ανακοίνωσης, η ιαπωνική εταιρία παρουσίασε την plug-in υβριδική έκδοση της Corolla και του Levin, χωρίς να δίνει λεπτομέρειες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, παρά μόνο ότι θα έχουν ηλεκτρική αυτονομία 50 χλμ.

Επιβεβαίωσε, όμως, ότι θα συναρμολογούνται στην Κίνα και θα κυκλοφορήσουν εκεί το 2019. Τα δύο αυτά μοντέλα θα αποτελέσουν τα πρώτα δύο plug-in υβριδικά της Toyota που θα κατασκευάζονται εκτός Ιαπωνίας. Εκτός από τα δύο παραπάνω, η Toyota αποκάλυψε ότι θα προσφέρει και μια αντίστοιχη plug-in υβριδική έκδοση για το C-HR το 2020.

Στις σχετικές ειδήσεις, η Toyota δήλωσε ότι μιλάει με τους κινέζους εταίρους της, ώστε να δημιουργήσουν μια τοπική βάση παραγωγής για τα βασικά μέρη που θα τοποθετούνται στα plug-in μοντέλα της. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, η εταιρεία θα αυξήσει την ετήσια παραγωγική δυναμικότητα για μπαταρίες νικελίου στις 220.000 μονάδες το 2020.

Εκτός από την αύξηση της παραγωγής μπαταριών, η Toyota θα ανοίξει το 2020 μια νέα μονάδα για δοκιμές μπαταριών στο κινεζικό κέντρο έρευνας και ανάπτυξης. Οι Ιάπωνες ενισχύουν, επίσης, σταθερά τις τοπικές δομές της παραγωγής τους, ώστε να προετοιμάσει την χώρα για την κατασκευή ηλεκτρικών οχημάτων. Το 2017, η Toyota πούλησε περίπου 140.000 υβριδικά αυτοκίνητα στην Κίνα, με την εταιρία να περιμένει αυτό το νούμερο να αυξάνεται κάθε χρόνο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα