Τον Δεκέμβριο του 2016, η Aston Martin ανακοίνωσε ότι θα κατασκευάσει 25 “νέες” DB4 GT. Αυτές θα μπορούν να κινηθούν αποκλειστικά και μόνο σε πίστα, με το κόστος της κάθε μιας να φτάνει το £1,5 εκατομμύριο (€1,78 εκατομμύριο). Τα νέα αυτοκίνητα έχουν ειδικό αριθμό πλαισίου που ακολουθεί αυτόν της τελευταίας DB4 GT που κατασκευάστηκε το 1963.

Οι πρώτοι πελάτες του αυτοκινήτου τα έχουν ήδη παραλάβει και η Aston Martin διοργάνωσε πριν δυο ημέρες μια ειδική εκδήλωση στο Silverstone, με πέντε από τις DB4 GT Continuation. Η βρετανική εταιρία έχει αφιερώσει ένα διετές διεθνές πρόγραμμα οδήγησης σε πίστες για τα αυτοκίνητα και η επόμενη εκδήλωση θα είναι στην πίστα του Rockingham στις 21 Ιουνίου, ενώ η τρίτη θα λάβει χώρα στο Le Mans, στις 27 Ιουλίου, για να ακολουθήσουν περισσότερες πίστες αργότερα.

Στις συγκεκριμένες εκδηλώσεις, υπάρχουν εκπαιδευτές της εταιρίας που δείχνουν στους ιδιοκτήτες των DB4 GT πως να οδηγήσουν τα “νέα” τους αυτοκίνητα. Έτσι, θα καταλάβουν τις τεχνικές οδήγησης από μια εποχή όπου η οδήγηση ήταν πιο πολύ τέχνη, παρά επιστήμη. Ένας από τους εκπαιδευτές είναι ο οδηγός της Aston Martin Racing, Darren Turner, τρεις φορές νικητής της κατηγορίας του στο Le Mans.