Μέχρι τις 31 Μαΐου η τελική προθεσμία της Red Bull

Σχετικά άρθρα

Την περασμένη βδομάδα διαβάσαμε τον Cyril Abiteboul να λέει ότι η Red Bull Racing θα πρέπει να αποφασίσει μέχρι τις 15 του μήνα με ποιους κινητήρες θα αγωνίζεται από το 2019, αφού ολοκληρώνεται το συμβόλαιο με τη Renault. Το αφεντικό των Γάλλων αναφέρεται και πάλι στο θέμα, δίνοντας δύο επιπλέον εβδομάδες στην αυστριακή ομάδα.

Ο Abiteboul επισημαίνει για μία ακόμα φορά το πρόβλημα του χρόνου, αφού θα πρέπει να γίνουν παραγγελίες εξαρτημάτων για το 2019, γι’ αυτό και η Red Bull έχει άλλες 22 μέρες μπροστά της, προκειμένου να δώσει την τελική της απάντηση για το αν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τη Renault ή αν θα επιλέξει τη Honda όπως ακριβώς και η Toro Rosso, με τους Ιάπωνες να είναι εμφανώς βελτιωμένοι συγκριτικά με την περσινή σεζόν.

Μετά από τις 31 Μαΐου, δε θα ήμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι θα παραδώσουμε κινητήρες στη Red Bull το 2019. Δώσαμε ήδη δύο επιπλέον εβδομάδες στη Red Bull. Μετά από 12 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας, είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τη Red Bull. Το βασικό πρόβλημα είναι ο χρόνος.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...