Δες τις Porsche 919 Hybrid Evo και 956 να γυρνούν στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Η Porsche κέρδισε τον 24ωρο αγώνα αντοχής του Nurburgring και πριν την έναρξη του αγώνα η 919 Hybrid Evo και η 956 C έκαναν ένα γύρο επίδειξης μπροστά από 20.000 οπαδούς που βρέθηκαν στην Πράσινη Κόλαση για να δούνε τον αγώνα.

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του WEC, Timo Bernhard βρέθηκε πίσω από το τιμόνι της 919 Hybrid Evo, με τον οδηγό-θρύλο της Porsche Hans-Joachim Stuck να οδηγεί την 956 C.

Να θυμίσω ότι η Porsche 919 έκανε ρεκόρ ταχύτερου γύρου στο Spa, ενώ ετοιμάζεται να σπάσει και άλλα ρεκόρ, με την γερμανική εταιρία να πραγματοποιεί παγκόσμια περιοδεία, ώστε ο κόσμος να αποχαιρετίσει την 919 Hybrid LMP1.

Επόμενη στάση για την Porsche 919 Hybrid Evo είναι ο 24ωρος αγώνας VW Fun Cup στο Spa τον Ιούλιο, ενώ θα ακολουθήσει η εμφάνισή του στο φετινό Goodwood Festival of Speed. Θα βρεθεί και στο Brands Hatch στο περιθώριο του Festival of Porsche, αλλά και στο Rennsport Reunion στη Laguna Seca, με τα δύο αυτά event να διεξάγονται τον Σεπτέμβριο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...

Η Manthey βελτιώνει την Porsche 911 GT3 Touring

Η Manthey έχει ετοιμάσει ένα βελτιωτικό πακέτο για την Porsche 911 GT3 Touring. Αυτό αποτελείται από νέο μπροστινό spoiler που παρέχει περισσότερη κάθετη δύναμη...