Πέντε βελτιωμένα VW για το SOWO

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen ετοίμασε πέντε βελτιωμένα μοντέλα της για το SOWO European Experience που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στη Georgia των ΗΠΑ.

Arteon R-Line Highlight concept

Το Arteon R-Line Highlight concept είναι βαμμένο σε φωσφορούχο κίτρινο χρώμα, έχει χαμηλότερη ανάρτηση κατά 7,5 εκατοστά και ζάντες 20″ της Vossen.

Golf R Abstract concept

Το Golf R Abstract concept έχει ντυθεί με άσπρο/μαύρο/γκρι/κίτρινο αυτοκόλλητο βινυλίου, ζάντες 20″, χαμηλότερα ελατήρια, πλαϊνές ποδιές και νέα εξάτμιση με μαύρες χρωμιομένες απολήξεις.

Jetta R-Line SoCal concept

Το Jetta R-Line SoCal concept είναι βαμμένο σε λευκό χρώμα, έχει κίτρινες και μαύρες λεπτομέρειες, ζάντες 19″ και KW ανάρτηση που μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 7,5 εκατοστά.

Tiguan R-Line Aero concept

Το Tiguan R-Line Aero concept φέρει αεραανάρτηση που μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 12 εκατοστά, ειδικό αυτοκόλλητο βινυλίου, μπαγκαζιέρα οροφής και ζάντες 20″.

Atlas Tanner Foust SEMA concept

Τέλος το Atlas Tanner Foust SEMA concept είναι βαμμένο σε μπεζ και μαύρο χρώμα, έχει πρησμένα φτερά, νέους προφυλακτήρες, αεριζόμενο καπό, σχάρα οροφής, ελαστικά εκτός δρόμου και LED φώτα στην οροφή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...