Η Red Bull ζήτησε από τον Max Verstappen να σταματήσει να τρακάρει

Σχετικά άρθρα

Η Red Bull έχει ζητήσει από τον Max Verstappen να γίνει πιο προσεκτικός και να σταματήσει το αρνητικό σερί ατυχημάτων που έχει. Όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Christian Horner, μετά το GP του Μονακό:

Πρέπει να αφήσει πίσω του αυτό το Σαββατοκύριακο και να σκεφτεί τι θα μπορούσε να είχε κάνει καλύτερα, έτσι ώστε να τα εφαρμόσει στο μέλλον. Έχει έναν πολύ καλό δάσκαλο ως teammate.

O Max έχει αφθονία ταλέντου. Έχει πάρει μερικά πολύ σκληρά μαθήματα φέτος και νομίζω πως μια διαφορετική προσέγγιση στους αγώνες θα τον ωφελήσει. Εργάζεται σκληρότερα από ποτέ, αισθάνεται πιο καλά από ποτέ.

Μέχρι το GP του Μονακό, ο Verstappen έχει εμπλακεί σε 6 ατυχήματα σε Αυστραλία, Μπαχρέιν, Κίνα, Αζερμπαϊτζάν, Ισπανία και Μονακό.

Ο Nico Rosberg δήλωσε για τον Ολλανδό:

Ελπίζω πως να αρχίσει να σκέφτεται πραγματικά. Πρέπει να αλλάξει την προσέγγισή του, γιατί του κοστίζει πάρα πολύ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...