EKO Ακρόπολις Ράλλυ 2018: Πανηγυρική εκκίνηση

Σχετικά άρθρα

Από τη ράμπα της αφετηρίας στη σκιά του Παρθενώνα ξεκίνησε το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2018, η 64η επανάληψη του διεθνούς ελληνικού αγώνα, 3ου γύρου του φετινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ (ERC) – καθώς και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος και του Π.Π. Ράλλυ Χώματος Ιστορικών αυτοκινήτων.

Παρακάτω θα βρεις τις δηλώσεις των οδηγών:

LUKYANUK Alexey – ARNAUTOV Alexey

Όλα καλά για εμάς, περιμένουμε μια δυνατή μάχη σ’ αυτόν τον αγώνα

HERCZIG Norbert – FERENCZ Ramon

Είμαστε οι νεοφερμένοι στην κατηγορία μας, αλλά ελπίζουμε να βρούμε ρυθμό στις Ειδικές και να μην αντιμετωπίσουμε κάποιο κλατάρισμα ή τεχνικό πρόβλημα. Θα θέλαμε να βρούμε καλό ρυθμό στις Ειδικές, ελπίζω να πάνε όλα καλά.

GRZYB Grzegorz – WROBEL Jakub

Έχουμε καλή αίσθηση, ο καιρός είναι καλός και η θέση εκκίνησής μας το ίδιο. Περιμένουμε έντονο συναγωνισμό στην πρώτη πεντάδα με πολλά αξιόλογα πληρώματα και καλές ομάδες.

BRYNILDSEN Eyvind – ENGAN Veronica

Η ατμόσφαιρα είναι πολύ ωραία και ανυπομονούμε Θα είναι τρεις μακρές μέρες. Η σημερινή μέρα είναι επίσης μεγάλη, αν και δεν έχουμε τόσες πολλές Ειδικές. Περιμένουμε να είναι δύσκολες οι Ειδικές του Σαββάτου, οπότε πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι.

TSOULOFTAS Alexandros – CHRYSOSTOMOU Antonis

Είμαστε στην Ακρόπολη και ανυπομονούμε για να ξεκινήσει ο αγώνας. Τα πληρώματα είναι αρκετά και ο συναγωνισμός θα είναι έντονος – πρέπει να έχουμε καλή στρατηγική για να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαστε θετικοί και ανυπομονούμε.

PTASZEK Hubert – SZCZEPANIAK Maciej

Είναι η πρώτη μου φορά εδώ, θα δούμε πώς θα πάει. Δεν γνωρίζω τις Ειδικές, αλλά δείχνουν εύκολες να τις διαβάσεις. Έχουμε μεγάλες ελπίδες αλλά πρέπει να προσέχουμε πολύ τον ελληνικό ήλιο. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε καλή ισορροπία μεταξύ της γρήγορης και της προσεκτικής οδήγησης για να αποφύγουμε τα προβλήματα.

MONTEIRO Aloisio – COUCEIRO Andre

Είναι μεγάλος αγώνας, οπότε πρέπει να σκεφτούμε κάθε Ειδική ξεχωριστά και να τερματίσουμε. Χθες στόχος μας ήταν να μην είμαστε το πρώτο αυτοκίνητο στο δρόμο κι έτσι αποφασίσαμε να πάρουμε την 16η θέση, πίσω από όλους, για να μην ανοίγουμε την Ειδική. Μ’ αυτόν τον τρόπο θα προσπαθήσουμε να προστατεύσουμε το αυτοκίνητο και να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

AVCIOGLOU Orhan – KORKMAZ Burcin

Είμαστε στην Ακρόπολη και η τοποθεσία είναι πολύ όμορφη. Σήμερα έχουμε δύο Ειδικές, μία σκληρή 30 χιλιομέτρων και την Yπερειδική των θεατών, που την περιμένουμε με χαρά. Η ατμόσφαιρα είναι υπέροχη και ο κόσμος πολύ φιλικός. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε ένα καλό ράλλυ.

SERDERIDIS Jourdan – MICLOTTE Frederic

Είμαστε έτοιμοι ν’ αγωνιστούμε σε αυτό το Ράλλυ και είχαμε σπουδαία προετοιμασία με τη συμμετοχή μας στο Ράλλυ Φθιώτιδος πριν 15 μέρες και με ένα καλό τεστ, ενώ και η κατατακτήρια πήγε καλά για εμάς. Πρέπει να αγωνιστούμε έξυπνα, επειδή είναι μεγάλος και δύσκολος αγώνας. Αν είμαστε έξυπνοι και κρατήσουμε την ταχύτητα θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

GALATARIOTIS Simos – IOANNOU Antonios

Είμαστε πανέτοιμοι για τον συγκεκριμένο αγώνα, αν και για εμάς είναι η πρώτη μας φορά. Θέλουμε να κινηθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αλλά και προσεχτικά.

KARELLIS Chrysostomos – PANAYIOTOUNIS Elias

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον αγώνα, να έχουμε καλό τερματισμό και να το ευχαριστηθούμε.

HALKIAS Efthimios – MAHAERAS Leonidas

Εθνική εορτή, γιορτή Ελλάδας το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις για το motorsport. Ένα όνειρο ζωής πραγματοποιείται με την οδήγηση ενός αυτοκινήτου R5. Στόχος μας να το διασκεδάσουμε.

ROUSTEMIS Panagiotis – KAPELLAS George

Ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Στόχος μου είναι να τερματίσουμε και να έχουμε έναν ωραίο αγώνα

“EL NAK Jr” – VIGOS Andreas

Συγκίνηση μεγάλη το να περνάς την ράμπα ενός αγώνα Ραλλυ Ακρόπολις, για μένα είναι η πρώτη φορά (σ.σ.: με σύγχρονο αυτοκίνητο). Στόχος μας να περάσουμε καλά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Dakar: Πρόστιμο 750.000 ευρώ στην Audi

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της νίκης στο θρυλικό και εξαιρετικά απαιτητικό Rally Dakar, η Audi έκανε γνωστό ότι αποχωρεί άμεσα από το παγκόσμιο...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Δυστύχημα σε αγώνα rally στην Ουγγαρία με νεκρούς 4 θεατές

Στο περιθώριο του Rally Esztergom-Nyerges στην Ουγγαρία, το απόγευμα της Κυριακής 24 Μαρτίου, ο οδηγός ενός αγωνιστικού Skoda Fabia Rally2 έχασε τον έλεγχο με...