H Toyota ήταν ταχύτερη στις πρώτες κατατακτήριες του Le Mans

Σχετικά άρθρα

Ο Ιάπωνας Kazuki Nakajima ήταν ο ταχύτερος όλων στις πρώτες κατατακτήριες του Le Mans, θέτοντας την Toyota στη κορυφή, με το δεύτερο TS050 της Toyota να βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Ο Nakajima μπορεί να μην έσπασε το περσινό ρεκόρ ταχύτερου γύρου (3:14.79), αλλά το 3:17.270 ήταν αρκετό για να δώσει την πρώτη θέση στο TS050 με τον αριθμό 8. Μαζί με τον Nakajima, το ίδιο αυτοκίνητο οδηγούν επίσης οι Sebastien Buemi και Fernando Alonso. Με 3:17.377 βρέθηκε στη δεύτερη θέση το TS050 #7 των Kamui Kobayashi, Mike Conway και Jose Maria Lopez.

Η Toyota, αγωνίζεται φέτος για 20η φορά στο Le Mans, με στόχο τη νίκη, έτσι ώστε να γίνει η δεύτερη αυτοκινητοβιομηχανία που θα καταφέρει να κερδίσει τον δυσκολότερο αγώνα αντοχής, μετά την Mazda.

Ο 86ος αγώνας αντοχής του Le Mans θα ξεκινήσει το Σάββατο, με τον τενίστα Ραφαέλ Ναδάλ να είναι εκείνος που δώσει την εκκίνηση. Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πρώτων κατατακτηρίων δοκιμών μπορείς να βρεις εδώ (PDF).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...