Ο superstar του WWE και ηθοποιός John Cena, τα βρήκε εξωδικαστικά με την Ford σχετικά με την πώληση του νέου Ford GT του. Ο Cena συμφώνησε να δώσει ένα χρηματικό ποσό στην Ford, το ύψος του οποίου δεν έγινε γνωστό, με την Μπλε Οβάλ εταιρία να δωρίσει τα χρήματα αυτά σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Όπως θυμάσαι τον Δεκέμβριο του 2017 η Ford μήνυσε τον Cena, μιας και υποστήριξε πως όλοι οι ιδιοκτήτες του νέου GT έχουν υπογράψει συμφωνητικό που απαγορεύει την πώληση του αυτοκινήτου μέχρι και δύο χρόνια μετά την αγορά του.

Η Ford κατηγορούσε τον Cena για αρκετά παραπτώματα, όπως παράβαση της σύμβασης, απάτη, σιωπηρή απάτη, αθώα ψευδή δήλωση κλπ., με την Ford να τονίζει τότε πως θα αποσύρει τις κατηγορίες αν ο επαγγελματίας παλαιστής της έδινε τα κέρδη από την πώληση του GT, μαζί με άλλα έξοδα. Οι δικηγόροι του Cena ισχυριζόταν πως ο πελάτης τους δεν έκανε τίποτα το παράνομο, μιας και υποστήριζαν πως ο Cena δεν υπόγραψε ποτέ κανένα έγγραφο που να του απαγορεύει να πουλήσει το αυτοκίνητό πριν αυτό κλείσει δύο χρόνια στη κατοχή του, μιας και η Ford δεν έβαλε τον συγκεκριμένο περιορισμό στη τελική σύμβαση.

Τελικά οι δύο πλευρές κατέληξαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό, με τον Cena να δηλώνει:

Λατρεύω το Ford GT και ζητώ συγγνώμη από τη Ford. Ενθαρρύνω τους άλλους που κατέχουν το αυτοκίνητο να σεβαστούν τη σύμβαση. Είμαι ευτυχής που μπορέσαμε να επιλύσουμε αυτό το ζήτημα εκτός δικαστηρίου και μια φιλανθρωπική οργάνωση θα επωφεληθεί από ένα από τα πιο εμβληματικά αυτοκίνητα στον κόσμο.