Η Garage Italia και η Fiat κατασκεύασαν δύο σύγχρονα Fiat 500 Spiaggina

Σχετικά άρθρα

Το καλοκαίρι του 1958 η Fiat έβγαλε στην αγορά το Fiat 500 Spiaggina (Jolly) και 60 χρόνια μετά, η Fiat μαζί με την Garage Italia κατασκεύασαν δύο σύγχρονα Spiaggina ως φόρο τιμής στο μοντέλο.

Το 500 Spiaggina της Garage Italia, Spiaggina by Garage Italia όπως ονομάζεται, θα περάσει στη παραγωγή σε περιορισμένο αριθμό, έχει roll-bar, δεν διαθέτει οροφή, ούτε πίσω καθίσματα, μιας και στον χώρο τους υπάρχει ένας χώρος με ενσωματωμένο ντουζ, ενώ μέσα του μπορούν να αποθηκευτούν τα απαραίτητα για μια βόλτα στη κοντινή παραλία.

Τα μπροστά καθίσματα έχουν αντικατασταθεί από έναν πάγκο, με το παρμπρίζ να είναι πολύ κοντύτερο. Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο είναι το γεγονός πως όλο το πάτωμα του αποθηκευτικού χώρου έχει επενδυθεί με φελλό.

Το Fiat Spiaggina ‘58 θα βγει σε 1958 μονάδες, διαθέσιμο ως cabriolet, βαμμένο στο αποκλειστικό χρώμα “Volare Blue” χρώμα, με λευκή οροφή, χρωμιωμένα διακοσμητικά και ρετρό ζάντες 16″.

Στο εσωτερικό του υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων, νέα καθίσματα, νέα πατάκια, σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Uconnect με οθόνη 7″. Κίνηση παίρνει από τον 1.200αρη βενζινοκινητήρα απόδοσης 59 ίππων, αλλά και από τον 900αρη TwinAir απόδοσης 85 ίππων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί το Fiat 500L του Πάπα Φραγκίσκου

Το Σεπτέμβριο του 2015 ο Πάπας Φραγκίσκος όταν επισκέφτηκε τις Η.Π.Α, δεν είχε επιλέξει κάποιο θωρακισμένο αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του, αλλά ένα ταπεινό...

Η Fiat εξετάζει να προσθέσει υβριδική έκδοση στο 500e

Τα σημάδια της επιβράδυνσης της αγοράς των ηλεκτρικών αυτοκινήτων ολοένα και πληθαίνουν, κάτι που φέρνει πολλές εταιρίες στην επανεξέταση της στρατηγικής τους και την...

Η Fiat παρουσιάζει το 500 Tributo Trepiuno

Πριν ακριβώς 20 χρόνια και στην πρεμιέρα της έκθεσης της Γενεύης του 2004, η Fiat παρουσίασε στο περίπτερο της το Trepiuno, ένα concept που...