Η ασταθής οικονομική κατάσταση της Force India, η οποία επηρεάζει την συνεχή βελτίωση του φετινού της μονοθεσίου, είναι αναπόφευκτο να φέρουν στην επιφάνεια φήμες για πιθανή “ελεγχόμενη χρεοκοπία”.

Και αυτές οι φήμες φαίνεται να έχουν βάση, καθώς σύμφωνα με το γερμανικό AutoBild, ο Lawrence Stroll αγόρασε την ομάδα της Force India από τους υπάρχοντες ιδιοκτήτες Vijay Mallya, Subrata Roy και Michiel Mol.

Παραμένει, όμως, αδιευκρίνιστο, εάν ο Stroll έχει αγοράσει το πλειοψηφικό μερίδιο στην ομάδα ή την εξαγόρασε πλήρως. Όποιο και αν είναι το σενάριο, αυτή η κίνηση πυροδοτεί ντόμινο εξελίξεων για πολλές ομάδες στο μέσο του grid.

Καταρχήν, ο Lance Stroll θα μετακομίσει στην Force India, στην θέση του Γάλλου Esteban Ocon, ο οποίος λέγεται ότι θα ντυθεί στα κίτρινα χρώματα της Renault. Από την γαλλική ομάδα ο Carlos Sainz Jr. φημολογείται ότι θα πάει στην θέση του Stoffel Vandoorne, με τις ευλογίες του Fernando Alonso.

Αυτό που περιμένουμε είναι μια ανακοίνωση που θα επισημοποιεί την παραπάνω επιχειρηματική κίνηση του Lawrence Stroll, καθώς και από πότε θα έχουν ισχύ οι μεταγραφές.