Πριν περίπου δέκα μήνες, η Audi παρουσίασε το νέο RS 4 Avant, το οποίο έχει σημαντικές αλλαγές συγκριτικά με τον προκάτοχό του. Η βασικότερη είναι ο κινητήρας, ένας BiTurbo V6 κινητήρας, 2,9 λίτρων, που αποδίδει μέχρι 450 άλογα και 600 Nm ροπής. Η κίνηση φτάνει φυσικά σε όλους τους τροχούς και η γερμανική φίρμα ανακοινώνει πως το νέο της αυτοκίνητο φτάνει τα 100 χλμ/ώρα από στάση σε 4,1 δευτερόλεπτα.

Η Audi εταιρία φαίνεται ότι δεν έχει πρόθεση να ανακοινώσει χρόνο για το Nurburgring Nordschleife, και γι’αυτό το γερμανικό μέσο Sport Auto πήγε με το “superwagon” στο ‘Ring και με οδηγό τον έμπειρο Christian Gebhardt κατάφερε να γράψει χρόνο 7 λεπτών και 58,52 δευτ. Αυτός είναι ο πιο “επίσημος”χρόνος που έχουμε στα χέρια μας, χωρίς να σημαίνει ότι θα ήταν αυτός που θα ανακοίνωνε η εταιρία. Περισσότερα για το αυτοκίνητο μπορείς να διαβάσεις εδώ.

 • bulgary

  Εντάξει δεν είναι καλός.Είναι και τετρακίνητο…θα έπρεπε να γράψει κάτι καλύτερο!

  • Yiannis P

   Είναι έρωτας όμως. Αυτοκίνητο για τα πάντα.

  • bulgary

   Γούστα είναι αυτά!

  • Chris

   S και RS είναι όμορφα, όλα τα υπόλοιπα μοντέλα αδιάφορα και βαρετά θα έλεγα..

  • Yiannis P

   Εμένα από Audi μου αρέσει το R8 και το RS4 Avant και κάπως το RS5 Sportback. Τα 6αρια, 7αρια και 8ρια και τα SUV καθόλου, και τα μικρά είναι λίγο βαρετά.