Δες το Aston Martin Cygnet V8 στην ανάβαση του Goodwood

Σχετικά άρθρα

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα αυτοκίνητα που έκαναν την εμφάνιση τους στο φετινό Goodwood Festival of Speed ήταν η τελευταία δημιουργία της Aston Martin, το Cygnet V8. Αυτό δεν φορά τον 1.300αρη τετρακύλινδρο κινητήρα του μοντέλου παραγωγής, αλλά έναν V8 4,7-λίτρων κινητήρα που προέρχεται από την Vantage S.

Το Cygnet που δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα Toyota iQ με τα σήματα της Aston Martin, και στην V8 πρωτότυπη έκδοσή του αποδίδει 430 άλογα, με τον κινητήρα να συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο Speedshift II αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4,2 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 274 χλμ/ώρα.

Η κίνηση μεταφέρεται στον πίσω άξονα, διαθέτει βελτιωμένο πλαίσιο, νέο άξονα μετάδοσης, νέα ανάρτηση, ζάντες 19″, μεγάλα φρένα, φαρδύτεροι θόλοι από carbon και ζυγίζει 1.375 κιλά, έχοντας αναλογία βάρους 50:50 μπροστά/πίσω. Στο εσωτερικό συναντάμε Recaro καθίσματα και νέο ταμπλό κατασκευασμένο από carbon.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...