Ένας Ινδός τρέφει μεγάλη λατρεία για το Range Rover Evoque, όμως τα οικονομικά του δεν του επιτρέπουν να το αγοράσει. Γι’αυτό και επέλεξε να μετατρέψει το αυτοκίνητο του, ένα Suzuki Vitara Brezza, να μοιάζει με το βρετανικό SUV.

Το Vitara Brezza είναι ένα φτηνό crossover για την τοπική αγορά, το οποίο έχει τιμή λίγο κάτω από €13.000, με τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου να αναφέρει ότι έδωσε περίπου €7.700 για να κατασκευάσει το αυτοκίνητο των ονείρων του.

Η μετατροπή φαίνεται αρκετά καλή, καθώς μάλλον ορισμένα από τα ανταλλακτικά φαίνεται ότι προέρχονται απευθείας από ένα κάποιο αυθεντικό Evoque, και πολλοί θα το μπερδέψουν. Ωστόσο, το εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι πρακτικά απαράλλαχτο, καθώς διαθέτει μόνο δίχρωμες ταπετσαρίες.

Κάτω από το καπό υπάρχει ο κινητήρας του Suzuki, που δεν είναι άλλος από έναν 1.300άρη πετρελαιοκινητήρα, απόδοσης 90 ίππων και 200 Nm ροπής στις 1.750 σ.α.λ. Αυτός συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων, με την κίνηση να μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς.