Κάθε χρόνο στην Ινδία διοργανώνεται το Ράλλυ των Τυφλών, όπου η ιδέα πίσω από αυτό είναι να δώσει τη δυνατότητα στους ανθρώπους με προβλήματα όρασης να αποδείξουν ότι είναι απόλυτα ικανοί να συμμετάσχουν σε αγώνες, ενώ ταυτόχρονα ενθαρρύνει τις σχέσεις μεταξύ των τυφλών και μη ανθρώπων.

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει, και κάθε οδηγός θα πρέπει να συνεργαστεί με έναν συνοδηγό, ο οποίος έχει προβλήματα όρασης. Η δουλειά του δεύτερου είναι αυτή που κάνουν όλοι οι συνοδηγοί, δηαλδή να δίνει οδηγίες στον οδηγό. Απλώς αυτό γίνεται με τον συνοδηγό να διαβάζει τις σημειώσεις που είναι γραμμένες σε αλφάβητο Μπράιγ, αντί για γραμματικό.

Οι κανόνες του Blind Man Car Rally είναι ίδιες με αυτές των Regularity, δηλαδή  κάθε πλήρωμα θα πρέπει να έχει μια καθορισμένη ταχύτητα, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια όλων όσων εμπλέκονται. Έτσι, επιβάλλονται ποινές για όποιον φτάσει πολύ νωρίς σε ένα checkpoint, και το ίδιο αν καθυστερήσεις αρκετά.

Οι καλές πράξεις συνεχίζονται, καθώς όλα τα έσοδα του αγώνα προσφέρονται για την ευημερία των ατόμων με προβλήματα όρασης και την εκπαίδευση των φτωχών παιδιών. Ο αγώνας κάθε χρόνο είναι όλο και πιο επιτυχημένος, με την τοποθεσία διεξαγωγής του να αλλάζει ετησίως, και ο αριθμός των συμμετεχόντων να αυξάνεται, καθώς φέτος πήραν μέρος πάνω από 85 αυτοκίνητα.