Η Lotus ετοιμάζει δύο crossovers

Σχετικά άρθρα

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως η Lotus ετοιμάζει ένα crossover που θα τοποθετηθεί απέναντι από την Porsche Macan και την BMW X4, αλλά νέες αναφορές θέλουν την βρετανική εταιρία να ετοιμάζει και ένα μεγαλύτερο crossover που θα τοποθετηθεί απέναντι από τα Porche Cayenne και BMW X6.

Αναμένονται στην αγορά το 2020 και το 2021 και δεν θα βασίζονται στην SPA πλατφόρμα της Volvo, παρότι τόσο η Lotus όσο και η Volvo ανήκουν στη κινεζική Geely. Θα μοιράζεται όμως τους κινητήρες, τις καλωδιώσεις και τα συστήματα ημιαυτόνομης οδήγησης της Volvo.

Τα SUV της Lotus θα διαθέτουν χαρακτηριστικά που θα αντιπροσωπεύουν τα μοντέλα της βρετανικής εταιρίας, όπως ελαφριά δομή, βελτιωμένη αεροδυναμική και άριστο σύστημα διεύθυνσης.

Η παραγωγή τους πιθανώς θα γίνεται σε κάποιο εργοστάσιο της Geely στη Κίνα, με την Lotus να εξακολουθεί να κατασκευάζει τα σπορ μοντέλα της επί βρετανικού εδάφους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Lotus ανακοίνωσε τις τιμές του Emeya στην Ευρώπη

Στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου, η Lotus αποκάλυψε το Emeya, με το οποίο η βρετανική εταιρία -υπό κινέζικη ιδιοκτησία- εισέρχεται στην κατηγορία των υπερπολυτελών...