Έτσι κατασκευάστηκε το Toyota Auris drift car των 1.007 ίππων

Σχετικά άρθρα

Ακόμη ένα video της Papadakis Racing που μας εξηγεί το πως κατασκεύασε το Auris drift car που φορά έναν 2,7-λίτρων τετρακύλινδρο κινητήρα που παράγει 1.007 άλογα.

Ο κινητήρας έχει βελτιωθεί, φορώντας ένα turbo της Borg Warner, σύστημα νίτρο και πολλά άλλα, που αυξάνουν την ιπποδύναμη στα 1.007 άλογα και την ροπή στα 1.152 Nm, με χρήση αιθανόλης E85. Η δύναμη περνάει στον πίσω άξονα, μέσω ενός τετρατάχυτου κιβωτίου, τετράδισκου συμπλέκτη και carbon άξονα μετάδοσης.

Το νέο αγωνιστικό θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Formula Drift, με οδηγό τον Frederic Aasbo. Το νέο αγωνιστικό μόνο στο όνομα είναι ίδιο με το αυτοκίνητο παραγωγής. Η δύναμη περνάει στον πίσω άξονα, μέσω ενός τετρατάχυτου κιβωτίου, τετράδισκου συμπλέκτη και carbon άξονα μετάδοσης. Η Papadakis Racing δούλεψε στενά με την Toyota Racing Development (TRD) για το φαρδύ body kit, το οποίο σχεδιάστηκε από τον Jon Sibal.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tesla Cybertruck Vs Lamborghini Urus σε κόντρα στην ευθεία

Το Tesla Cybertruck ή η Lamborghini Urus είναι γρηγορότερη στην επιτάχυνση στην ευθεία; Το Cybertruck είναι στη κορυφαία έκδοση του, με τους ηλεκτροκινητήρες του...