Ποινές για Bottas και Hulkenberg στο Spa

Σχετικά άρθρα

Το σκληρό πρόσωπο των κανονισμών αναμένεται να δουν πολλοί οδηγοί στους επόμενους αγώνες, καθώς το όριο των τριών power units ανά σεζόν αποδεικνύεται υπερβολικά αυστηρό.

Για τον αγώνα του Βελγιού στο Spa-Francorchamps, οι Valtteri Bottas και Nico Hulkenberg αναμένεται να ξεκινήσουν από τις τελευταίες θέσεις του grid, εξαιτίας ποινών που θα λάβουν για αλλαγή μονάδας ισχύος. Απομένουν εννιά αγώνες και μπαίνοντας στο δεύτερο μισό της σεζόν, οι Mercedes και Renault θα φέρουν την επόμενη αναβάθμιση των power units τους για τον αγώνα του σαββατοκύριακου.

Η γερμανική ομάδα θα έχει στην διάθεση της την τρίτη εξέλιξη του κινητήρα, και θα τοποθετηθεί στα μονοθέσια των Lewis Hamilton και Valtteri Bottas. Ο Φιλανδός, όμως, έχει ήδη τοποθετήσει τον απαιτούμενο αριθμό μερών στους προηγούμενους αγώνες, κάτι το οποίο ισχύει και για τον Γερμανό της γαλλική ομάδας. Έτσι, θα λάβουν ποινές θέσεων στο grid του αγώνα, και εκτός απροόπτου αναμένεται να ξεκινήσουν από τις τελευταίες θέσεις.

Τέλος, το νέο μοτέρ της Ferrari θα φορέσουν στο Spa και οι δύο της, οι οποίοι -όπως κι ο Hamilton- δεν έχουν ξεπεράσει τον αριθμό κινητήρων, και κατ’επέκταση δεν θα δεχθούν κάποια ποινή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...