Η Peugeot σχεδιάζει την επόμενη γενιά του 208, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει προς το τέλος του επόμενου έτους. Αυτή θα κατασκευάζεται πάνω στην CPM πλατφόρμα, με την παραλλαγή της e-CMP, να χρησιμοποιείται στα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, όπως το ηλεκτρικό 208. Στην τελευταία θα βασίζεται και το eCorsa, δηλαδή η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση της νέας γενιάς του Corsa που θα κυκλοφορήσει το 2020.

Σε πρόσφατη δήλωση του, ο επικεφαλής σχεδιασμού της γαλλικής εταιρίας, Gilles Vidal, τόνισε ότι το νέο ηλεκτρικό supermini θα διαθέτει πολύ λίγες τροποποιήσεις σε σχέση με την συμβατική έκδοση, όπως μια κλειστή εμπρός μάσκα και κάποια ειδικά υπομενού στο σύστημα ψυχαγωγίας του. Χαρακτηριστικά είπε:

Δεν χρειάζεται να φωνάζουμε το γεγονός ότι αυτό το αυτοκίνητο είναι η ηλεκτρική έκδοση του 208. Το μηχανικό σύνολο θα συμπληρώσει την υπόλοιπη γκάμα του 208, αντί να γίνει ξεχωριστή έκδοση.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες λένε ότι η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του 208 αναμένεται να παρουσιαστεί μαζί με τη νέα γενιά του μοντέλου. Σε παλιότερη δήλωση του, ο Pierre Imparato, το αφεντικό της γαλλικής εταιρίας, τόνισε πως και το νέο 208 GTi θα προσφέρεται σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.