Το Ford Mondeo οδεύει προς κατάργηση και από την Ευρώπη

Σχετικά άρθρα

Με την Ford να έχει ανακοινώσει πως το Mondeo, που πωλείται με το όνομα Fusion στις ΗΠΑ, θα καταργηθεί από τη γκάμα των μοντέλων της στις ΗΠΑ μετά το τέλος του κύκλου ζωής της σημερινής γενιάς, φουντώνουν οι αναφορές που θέλουν την Ford να καταργεί το μοντέλο και από την Ευρωπαϊκή αγορά, στη προσπάθειά της να μειώσει τα κόστη της στη Γηραιά Ήπειρο.

“Τον δρόμο της εξόδου” θα δούνε επίσης τα πολυμορφικά S-Max και Galaxy, μιας και το κοινό έχει γυρίσει την πλάτη τους σε τέτοιου είδους μοντέλα, αγοράζοντας πλέον SUVs και crossovers.

Η Μπλε Οβάλ εταιρία θέλει να εξοικονομήσει περισσότερα από 25 δισεκατομμύρια δολάρια τα επόμενα 4-5 χρόνια και, για να το πετύχει αυτό, θα μειώσει σημαντικά τις δαπάνες ανάπτυξης, marketing, κατασκευής και πωλήσεων. Αυτό ίσως οδηγήσει στην απόλυση 24.000 υπαλλήλων της σε Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία και Ισπανία.

Ανανέωση: Εκπρόσωπος της Ford δήλωσε πως το Mondeo παραμένει βασικό τμήμα της σειράς προϊόντων της εταιρίας στην Ευρώπη και σύντομα θα παρουσιάσει την ανανεωμένη έκδοση του. Ωστόσο δεν ξεκαθάρισε τι θα γίνει όταν η τρέχουσα γενιά φτάσει στο τέλος του κύκλου ζωή της.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα