Το υβριδικό supercar της Lamborghini αποδίδει 850 άλογα και κοστίζει 2,2 εκατ. ευρώ

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Ιούνιο η Lamborghini παρουσίασε σε μια ιδιωτική εκδήλωση που είχε καλέσει 200 πιστούς πελάτες της, ένα υβριδικό supercar. Αυτό έχει κωδική ονομασία LB48H και μοιάζει αρκετά με το Terzo Millennio concept.

Το μοντέλο μας δείχνει πως θα μοιάζει το αυτοκίνητο που θα αντικαταστήσει την Aventador που θα είναι και αυτή υβριδική. Το υβριδικό supercar που μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε πως ονομάζεται, θα φορά έναν υβριδικό V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα 6,5-λίτρων που θα αποδίδει 850 άλογα, με τα 800 να προέρχονται από τον V12 κινητήρα και τα 50 από τον ηλεκτροκινητήρα.

Μόλις 63 υβριδικά supercar θα κατασκευάσει η Lamborghini, αποτίοντας φόρο τιμής στο έτος γέννησής της, το 1963, με το καθένα να κοστίζει 2,2 εκατ. ευρώ (2,5 εκατ. δολάρια). Η παραγωγή του θα ξεκινήσει προς τα τέλη του τρέχοντος έτους, με τις πρώτες παραδώσεις να γίνονται εντός του 2019.

ΠηγήMcclarenlife

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto από την Keyvany

Η Keyvany έχει ετοιμάσει ένα ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto. Το ονομάζει Keytoro και αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή,...