Αυτό είναι το BMW iNEXT Concept

Σχετικά άρθρα

Μόλις σήμερα το πρωί, η BMW έδωσε ένα ακόμη teaser video του iNEXT Concept αποκαλύπτοντας στοιχεία του μπροστά μέρος του αμιγώς ηλεκτρικού crossover πρωτότυπου, αλλά τώρα βλέπουμε δύο -μέτριας ανάλυσης- φωτογραφίες του μοντέλου, το οποίο θα περάσει στη παραγωγή το 2021.

Η νέα τεχνολογική ναυαρχίδα θα ενσωματώνει όλες τις σημαντικές στρατηγικές καινοτομίες σε ένα όχημα προδιαγραφών δρόμου, και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Dingolfing. Το μοντέλο παραγωγής αναμένεται να ονομαστεί i9 και θα έχει αυτονομία 700 χλμ, μιας και θα διαθέτει τις νέες μπαταρίες -πέμπτης γενιάς- που ετοιμάζει η BMW.

Θα εξοπλίζεται με αυτόνομη τεχνολογία επιπέδου 4. Εκπρόσωπος της BMW δήλωσε πως θα έχει την μορφή και το μέγεθος ενός X5, αλλά θα έχει εντελώς διαφορετικό εσωτερικό και θα μπορεί να μεταφέρει με άνεση πέντε επιβάτες, ενώ θα φέρει νέες δυνατότητες συνδεσιμότητας στο εσωτερικό, που θα συναντάμε για πρώτη φορά σε μοντέλο μαζικής παραγωγής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...