Έχουν περάσει λιγότερα από 2 χρόνια από τότε που η Hyundai παρουσίασε τη τωρινή γενιά του i30 και σήμερα παρουσιάζει την ανανεωμένη έκδοση του.

Η κυριότερη αλλαγή είναι πως πλέον όλοι οι κινητήρες καλύπτουν τις προδιαγραφές Euro6d Temp, με το μοντέλο να αποκτά τον νέο Smartstream AdBlue 1.600αρη diesel κινητήρα που προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις ιπποδύναμης, 96, 116 και 136 ίππων. Η πρώτη έκδοση συνδυάζεται με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, ενώ οι άλλες δύο προσφέρονται και με το 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Στιλιστικά, τόσο το i30 hatchback όσο και το wagon, αποκτούν νέο μπροστινό προφυλακτήρα, τον ίδιο που φορά ήδη το i30 Fastback. Υπάρχουν δύο νέα εξωτερικά χρώματα, τα Stellar Blue και Olivine Grey και στο εσωτερικό συναντάμε το 8″ Display Audio σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που υποστηρίζει Android Auto και Apple CarPlay, αλλά και φωνητικές εντολές.

Στην Ελλάδα το ανανεωμένο i30 ξεκινά από τις 14.690 ευρώ και αναλυτικά τις τιμές του μπορείς να τις βρεις εδώ.

 • Smartass

  Το ποιο ωραίο i30 είναι το mkII.

 • Ο Μπαφοντίνας

  Σεβασμός προς τους πελάτες-καταναλωτές 0.
  Φτηνή μάρκα έπαψες να την λές εδώ και χρόνια και το δικαιολογούσες με το άλμα που έκανε στην ποιότητα κατασκευής και στην βελτιούμενη οδική συμπεριφορά να όμως που ακολουθεί και τα κουσούρια των ”άλλων”.
  Έσκασε δηλ κάποιος 17-18 χήνες για ψιλοφούλ έκδοση και σε 2 μόλις χρόνια του μαμείς την ήδη χάλια μεταπωλητική αξία!!!
  Μεγάλο brand σε κάνουν οι πράξεις σου όχι τα funboys που πληθαίνουν.
  Υ.Γ Ίδιο το νέο fucus είναι.

 • Στέλιος Ναούμ

  re hundai eleos…san tin m@lakia einai