Επίσημο: Renault Kadjar facelift

Σχετικά άρθρα

Η Renault παρουσιάζει το ανανεωμένο Kadjar, που θα κάνει επίσημο ντεμπούτο τον επόμενο μήνα, στο περιθώριο της έκθεσης του Παρισιού. Το μοντέλο αποκτά νέους προφυλακτήρες, νέα γρίλια, νέα LED φωτιστικά σώματα μπροστά/πίσω, όπως και νέας σχεδίασης ζάντες διαστάσεων από 17″ έως 19″.

Είναι διαθέσιμα τρία επιπλέον χρώματα, τα Vert Oural, Bleu Iron και Gris Highland και στο εσωτερικό συναντάμε βελτιωμένα υλικά, μεγαλύτερη οθόνη 7″, νέα διακοσμητικά, νέους επιλογείς για το σύστημα κλιματισμού και το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Ε-LINK 2. Επίσης υπάρχουν νέα πάνελ στις πόρτες, νέα καθίσματα, νέα κεντρική κονσόλα, νέοι αεραγωγοί για τους πίσω επιβάτες, με τον χώρο αποσκευών να αγγίζει τα 527 λίτρα και να φτάνει τα 1.478 λίτρα μετά την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων.

Μηχανικά προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου που θα συνδυάζονται με μηχανικά 6τάχυτα και αυτόματα 7τάχυτα κιβώτια, τα οποία θα στέλνουν την κίνηση στους μπροστά ή σε όλους τους τροχούς.

Συγκεκριμένα ο 1.3 TCe βενζινοκινητήρας που συναντάμε στο Scenic προσφέρεται πλέον και στο Kadjar στις εκδόσεις TCe 140 GPF, TCe 160 GPF και TCe 160 EDC GPF. Ο Blue dCi 115 κινητήρας πετρελαίου 1.500 κ.εκ αποδίδει 5 περισσότερους ίππους (115 στο σύνολο) σε σχέση με τον προκάτοχό του. Τέλος διαθέσιμος είναι και ο Blue dCi 150 1.800 κ.εκ που αποδίδει 20 άλογα περισσότερα (150 άλογα) από αυτόν που αντικαθιστά.

Το ανανεωμένο Kadjar αναμένεται στην Ελλάδα την άνοιξη του 2019.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Renault Captur facelift

Την ανανεωμένη έκδοση του Captur παρουσίασε σήμερα η Renault, μιας και το μοντέλο μετά από 4,5 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά χρειαζόταν μια ανανέωση...

Τέλος εποχής για το Renault Zoe. Νέο Clio το 2026

H Renault σταμάτησε επίσημα την παραγωγή του Zoe στις 30 Μαρτίου 2024 (αν και στην πραγματικότητα σταμάτησε πολύ πριν από τα Χριστούγεννα), με περίπου...