Τι και αν έχουν διαρρεύσει δύο φωτογραφίες του E-Tron, η Audi συνεχίζει το teasing του μοντέλου της δίνοντας σήμερα ακόμα μια φωτογραφία του. Όπως ξέρεις, τα αποκαλυπτήρια του στις 17 Σεπτεμβρίου σε ένα ειδικό event στο San Francisco, στις Η.Π.Α., με το αμιγώς ηλεκτρικού SUV της γερμανικής εταιρίας να τίθεται απέναντι στο Mercedes EQC.

Η Audi ανακοινώνει ότι το μοντέλο της θα έχει πρόσβαση σε 72.000 σημεία φόρτισης από 220 παρόχους σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι ιδιοκτήτες θα λαμβάνουν μια κάρτα χρέωσης, η οποία θα τους προσφέρει πρόσβαση σε περίπου 80% όλων των δημόσιων σταθμών φόρτισης στην Ευρώπη. Η τιμολόγηση θα γίνεται σε κεντρικό επίπεδο με ένα συμβόλαιο, σε μηνιαία βάση. Αυτή η κάρτα θα είναι επίσης διαθέσιμη στους ιδιοκτήτες των υβριδικών μοντέλων e-tron plug-in της Audi.

Η παραγωγή του μοντέλου έχει ήδη ξεκινήσει στο εργοστάσιο της γερμανικής εταιρίας στις Βρυξέλλες του Βελγίου και μεταξύ άλλων θα διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα πληρωμής διοδίων. Ακόμα, θα προσφέρεται με κάμερες αντί για εξωτερικούς καθρέφτες, με το γερμανικό SUV να έχει περάσει πάνω από 1.000 ώρες στην αεροδυναμική σήραγγα της εταιρίας, έτσι ώστε αυτό να έχει την καλύτερη συμπεριφορά στον δρόμο.

Το ηλεκτρικό E-Tron παίρνει κίνηση από δύο ηλεκτροκινητήρες απόδοσης 360 ίππων 560 Nm ροπής, ενώ με την λειτουργία boost, που είναι διαθέσιμη για 8 δευτερόλεπτα, η ιπποδύναμη αυξάνεται στα 408 άλογα και στα 665 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε λιγότερο από 6 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 200 χλμ/ώρα.