Φουτουριστικό Range Rover Sport στη νέα σειρά “The First” του Hulu

Σχετικά άρθρα

Το Hulu είναι μια αντίστοιχη υπηρεσία του Netflix και εκεί θα προβάλλεται η σειρά “The First” με πρωταγωνιστή τον διάσημο ηθοποιό Sean Penn.

Ωστόσο αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς είναι πως στη σειρά συμμετέχει και ένα φουτουριστικό Range Rover Sport που ενδεχομένως να μας δείχνει το πως θα μοιάζει το βρετανικό πολυτελές SUV το 2030.

Η Jaguar Land Rover δηλώνει πως το one-off αυτοκίνητο που δημιούργησε για την σειρά διαθέτει πλήρως αυτόνομη λειτουργία και έναν αισθητήρα 360 μοιρών που βελτιώνει την εμπειρία των επιβατών, με το αυτοκίνητο να επικοινωνεί με άλλα οχήματα, ενώ μπορεί να διαβάσει τις επιφάνειες του δρόμου, με ένα το τιμόνι να κρύβεται όταν το όχημα λειτουργεί σε αυτόνομη λειτουργία.

https://www.youtube.com/watch?v=ngl2W_VLp1o

Το The First που θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu στις 14 Σεπτεμβρίου, είναι δημιουργία του Beau Willimon (δημιουργός του House of Cards) και το σενάριό του μας μεταφέρει στο εγγύς μέλλον, με τη NASA να είναι σε θέση να πραγματοποιήσει τη πρώτη επανδρωμένη αποστολή στον Άρη.

Η σειρά δίνει βάση τόσο στην αποστολή, όσο και στους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτή, κυρίως στους πέντε αστροναύτες και στις οικογένειές τους.

Εκτός από τον Sean Penn στο κάστινγκ της σειράς συμμετέχουν οι ηθοποιοί Natascha McElhone, LisaGay Hamilton, James Ransone, Keiko Agena, Hannah Ware και Melissa George.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...