Η Chevrolet στη φετινή SEMA τον Νοέμβριο θα παρουσιάσει τέσσερα βελτιωμένα Silverado που δείχνουν το πως μπορεί κάποιος ιδιοκτήτης του μοντέλου να το παραμετροποιήσει στα δικά του θέλω.

Πρόκειται για τα Silverado High Country, Silverado LTZ, Silverado RST Off Road και Silverado RST Street. Το πρώτο φορά μεταξύ άλλων ζάντες 22″, μπρονζέ και χρωμιομένες λεπτομέρειες, φωτιζόμενα σήματα, νέα ανάρτηση, φρένα της Brembo και διπλές απολήξεις εξατμίσεων.

Το Silverado LTZ φορά το πακέτο Z71, νέα εισαγωγή αέρα, νέα εξάτμιση, φρένα της Brembo, το πακέτο Trailering Camera, ζάντες 22″, φωτιζόμενα σήματα και άλλα.

Το Silverado RST Off Road είναι βαμμένο στο Cajun Red χρώμα, έχοντας το πακέτο Off Road Appearance, LED φώτα στην οροφή, νέα ανάρτηση, νέα εισαγωγή αέρα, φωτιζόμενα σήματα, ζάντες 18″ με εκτός δρόμου ελαστικά και μαύρα λογότυπα.

Τέλος το Silverado RST Street έχει μειωμένη απόσταση από το έδαφος, διακοσμητικά γραφικά, carbon μέρη, ζάντες 22″, νέα εισαγωγή αέρα, φρένα της Brembo, νέα εξάτμιση με carbon απολήξεις, και μαύρα λογότυπα.