Στην Αγγλία μπορείς να αγοράσεις πλέον ένα Ford μέσω υπολογιστή

Σχετικά άρθρα

H Ford αναγνωρίζοντας την ολοένα αυξανόμενη τάση για περιήγηση και αγορές online ξεκίνησε μια νέα υπηρεσία, την Online Sales. Όπως καταλαβαίνεις, πρόκειται για έναν νέο τρόπο αγοράς του καινούριου σου Ford και για να δει την αποτελεσματικότητα της, η Ford επέλεξε μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές αγορές, αυτή της Αγγλίας, για να εγκαινιάσει το νέο online σύστημα πωλήσεων.

Το site έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τον καταναλωτή, και ο καθένας μπορεί να “μπει” σε αυτό από οπουδήποτε, καθώς επίσης και μέσω των διαδραστικών οθονών στο νέο ψηφιακό FordStore στο εμπορικό κέντρο Arndale του Μάντσεστερ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ford επιχειρεί διαδικτυακές πωλήσεις, καθώς έχει παρουσιάσει κάτι αντίστοιχο δύο φορές στο παρελθόν, το 1999 και το 2010, αλλά οι προσπάθειες δεν είχαν την αναμενόμενη επιτυχία. Αυτή τη φορά, οι υπεύθυνοι της Μπλε Οβάλ θεωρούν πως πλέον οι συνθήκες τους ευνοούν, καθώς το κοινό είναι πλέον ώριμο και εξοικειωμένο με τις online αγορές.

Μέσω του site (www.buy.ford.co.uk), το οποίο άνοιξε τον Ιούλιο, οι Άγγλοι μπορούν να βρουν όλη η γκάμα της Ford, ενώ υπάρχει συνεργασία και με οίκο δημοπρασιών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μέσω του οποίου μπορεί να γίνει ανταλλαγή του παλιού αυτοκινήτου. Η Ford δεν αναφέρει πόσα αυτοκίνητα περιμένει να πουλάει μέσω διαδικτύου, αλλά δηλώνει ότι πριν την αγορά οι πελάτες μπορούν να κανονίσουν οnline ένα test drive του αυτοκινήτου που τους ενδιαφέρει.

Τα εγκαίνια της online πλατφόρμας έγιναν ταυτόχρονα με αυτά του νέου showroom της Ford στο Μάντσεστερ, το οποίο διαθέτει πέντε μοντέλα προς επίδειξη, αλλά οι πωλήσεις γίνονται μόνο ηλεκτρονικά. Αν πετύχει το Online Sales της Ford, υπάρχουν σκέψεις για επέκταση και σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford: Η Mustang έγινε 60 ετών και teasάρει την RTR

Την περασμένη Τετάρτη η Ford γιόρτασε τα 60α γενέθλια της Mustang και στο περιθώριο μιας εκδήλωσης που έγινε στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, η...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Η Mustang Mach-E ηλεκτρίζει το stage της Ford στο Golden Hall

Γιορτάζοντας και στην Ελλάδα την επέτειο των 60 χρόνων Ford Mustang, του πιο εμβληματικού σπορ μοντέλου της παγκόσμιας σκηνής, η αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang...