Τα αυτοκίνητα του Burt Reynolds πωλήθηκαν για 379.500 δολάρια

Σχετικά άρθρα

Πριν ένα μήνα απεβίωσε ο διάσημος Αμερικάνος ηθοποιός Burt Reynolds, και αυτό βοήθησε να πάρουν αξία τα αυτοκίνητα που βγήκαν σε δημοπρασία από τον οίκο δημοπρασιών Barrett Jackson.

Έτσι, στη δημοπρασία που έγινε τις προηγούμενες ημέρες στο Las Vegas η μοναδική Pontiac Firebird Trans Am του εκλιπόντος, η οποία κατασκευάστηκε αποκλειστικά γι’αυτόν ώστε να μοιάζει με το Black Bandit, το αυτοκίνητο που συμμετείχε στη ταινία Smokey and the Bandit που πρωταγωνιστούσε, καθώς και 3 ακόμη αυτοκίνητα του Reynolds πουλήθηκαν συνολικά για 379.500 δολάρια.

Πιο συγκεκριμένα, η Pontiac Firebird Trans Am του 1978 πουλήθηκε για 192.500 δολάρια, η Pontiac Firebird Trans Am του 1978 που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία Hooper πουλήθηκε για 88.000 δολάρια και το Chevrolet R30 pickup του 1987 που εμφανίστηκε στην ταινία Cannonball Run πουλήθηκε για 49.500 δολάρια.

Τέλος, παρότι το τέταρτο αυτοκίνητο του Reynolds δεν χρησιμοποιήθηκε σε κάποια ταινία, είναι ένα από τα Trans Ams που έχουν επιζήσει από την προώθηση της ομάδας Tampa Bay Bandits, και πουλήθηκε για 49.500 δολάρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...