Η Ferrari παρουσιάζει τα νέα γραφικά του μονοθεσίου της με χορηγό την Philip Morris

Σχετικά άρθρα

H καπνοβιομηχανία Philip Morris επιστρέφει στην Formula 1 μετά από μία δεκαετία και η Ferrari παρουσίασε τα νέα γραφικά των μονοθεσίων της.

Από το 2008 που απαγορεύτηκε η διαφήμιση τσιγάρων στη Formula 1, η Ferrari δεν είχε τα γραφικά της Marlboro πάνω στα μονοθέσιά της, αλλά το λογότυπο του νέου project της Philip Morris, το Mission Winnow, θα βρίσκεται πλέον στο κάλυμμα του κινητήρα, στην πίσω αεροτομή, στο μπροστά μέρος αλλά και στα sidepods.

Ο Maurizio Arrivabene δήλωσε μεταξύ άλλων:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Philip Morris επειδή είχε το δικαίωμα να διαφημιστεί στα μονοθέσια μας από την αρχή της χρονιάς. Σεβάστηκε ωστόσο το κόκκινο χρώμα του μονοθεσίου, αφήνοντας το μονοθέσιο απόλυτα κόκκινο.

Ο λόγος που έγινε αυτό είναι απλός: είπαν ότι δεν βιάζονται, οι εταιρείες μας αλλάζουν, προχωράμε μπροστά, ξεκινώντας μία νέα αποστολή. Αυτό που κάνουμε είναι απλό, η Ferrari και η Philip Morris προσπαθούν για το καλύτερο, για καλύτερη εσωτερική απόδοση, ερευνώντας μέρα με την ημέρα να μάθουν από τα λάθη τους και να προχωρήσουν μπροστά, για να αποδώσουν. Μπορείτε να πείτε εντάξει αλλά δεν κερδίζετε κάποιο πρωτάθλημα ακόμα, ναι, αλλά μαθαίνουμε. Για να μπορέσεις να νικήσεις στο μέλλον θα πρέπει να είσαι σε θέση να μάθεις.

Ο αντιπρόεδρος για τις διεθνείς συνεργασίες της Philip Morris, Riccardo Parino δήλωσε:

Επιστρέφουμε με μια νέα πρωτοβουλία μετά από 10 χρόνια που δεν είχαμε χορηγία στην F1. Είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε ότι το λογότυπο και η καμπάνια, δεν έχουν καμία σχέση με προϊόντα καπνού.

Έχει να κάνει με το γεγονός ότι η εταιρεία μας πρόκειται να μεταμορφωθεί, θα περάσει σε ένα εντελώς διαφορετικό σύνολο πρωτοβουλιών για ένα καλύτερο μέλλον. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε με τη Ferrari, γιατί η Ferrari έδειξε το πάθος και αυτή τη συνεχή βελτίωση που αποτελεί τη βάση για το μέλλον μας.

Το project Mission Winnow αποτελεί την επιθυμία της Philip Morris να απομακρυνθεί από τον καπνό και να εισάγει νέες τεχνολογίες στο χώρο. Η Philip Morris θέλει να αναπτύξει καινοτόμες τεχνολογίες για ένα μέλλον χωρίς καπνό. H χορηγία της Philip Morris με τη Ferrari έχει ισχύ μέχρι το 2021.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...