Ηλεκτρικό Audi RS3 1.200 ίππων κοντράρεται με R8, Huracan Performante και 911 GT2 RS

Σχετικά άρθρα

Η Schaeffler 4ePerformance συνεργάζεται με την Audi Sport ABT στο πρωτάθλημα της Formula E και παρουσίασε τον περασμένο Μάιο το project της, ένα Audi RS3 Sedan που φορά τους ηλεκτροκινητήρες του αγωνιστικού ABT Schaeffler FE01.

Αποτέλεσμα είναι να δημιουργηθεί ένα όχημα απόδοσης 1.200 ίππων, με την ιπποδύναμη να χαρίζει στο αυτοκίνητο επιτάχυνση 0-200 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 7 δευτερόλεπτα. Υπάρχουν δύο κιβώτια ταχυτήτων, έναν ανά άξονα, που ελέγχει του δύο ηλεκτροκινητήρες που συναντάμε σε κάθε άξονα. Φυσικά διαθέτει torque vectoring, με τις μπαταρίες να είναι χωρητικότητας 64 kWh.

Όπως καταλαβαίνεις είναι εξωφρενικά γρήγορο, και πρέπει να αναμετρηθεί με κάτι αντίστοιχα γρήγορο. Έτσι, τίθεται αντιμέτωπο με ένα Audi R8 V10 Plus, την Lamborghini Huracan Performante και την Porsche 911 GT2 RS.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...