Το Karma Revero Aliso εμπνέεται από μια παραλία της California

Σχετικά άρθρα

Αφού πέρασε από τρικυμίες, το τέως Fisker Karma και νυν Karma Revero φαίνεται ότι “ζει” κανονικά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, καθώς η παραγωγή του γίνεται από τη νεοσύστατη εταιρία Karma Automotive της κινεζικής Wanxiang.

Σήμερα, η εταιρία παρουσίασε την έκδοση Aliso του μοντέλου, που δεν είναι τίποτα άλλο από μια πιο πολυτελής έκδοση του. Το όνομα του προέρχεται από μια παραλία στην California των Η.Π.Α, και σύμφωνα με την εταιρία η εμφάνιση του αυτοκινήτου μιμείται την αισθητική της παραλίας.

Συγκεκριμένα, το Revero Aliso είναι βαμμένο στο λευκό περλέ χρώμα Laguna, με τους carbon τροχούς να προσφέρονται στον στάνταρ εξοπλισμό, ενώ οι πορτοκαλί δαγκάνες των φρένων κάνουν αντίθεση. Στο εσωτερικό, οι δερμάτινες επενδύσεις είναι μπεζ ή στο χρώμα της άμμου, σύμφωνα με την Karma. Ακόμα υπάρχουν ξύλινες επενδύσεις, καθώς και τα απαραίτητα λογότυπα Aliso.

Θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή 15 αυτοκινήτων, με την τιμή του Karma Revero Aliso να ορίζεται στα 145.000 δολάρια, όταν το απλό Revero κοστίζει 130.000 δολάρια. Μηχανικά φορά έναν turbo τετρακύλινδρο κινητήρα της GM απόδοσης 260 ίππων και έναν ηλεκτροκινητήρα προερχόμενος από την BMW. Συνδυαστικά αποδίδουν 408 άλογα με 1.330 Nm ροπής. Οι μπαταρίες είναι χωρητικότητας 21,4 kWh και δίνουν ηλεκτρική αυτονομία 80 χλμ, 30 περισσότερα από το Karma και συνολική αυτονομία μεγαλύτερη από 480 χλμ.

Τα 0-100 χλμ/ώρα είναι σε θέση να τα κάνει σε 5,4 δευτερόλεπτα στη λειτουργία Sport, με το Revero να διαθέτει αναβαθμισμένα ηλιακά πάνελ στην οροφή που φορτίζουν τις μπαταρίες του αυτοκινήτου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα