Ford Series 1 Mustang RTR με λεπτομέρειες από τον Vaughn Gittin Jr

Σχετικά άρθρα

Η Ford παρουσίασε στην Αμερική μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής για τη Mustang, που την ονομάζει Series 1 Mustang RTR. Αυτή είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της εταιρίας με τον επαγγελματία οδηγό drift Vaughn Gittin Jr και την ομάδα του, RTR. Tο αυτοκίνητο διαθέτει κυρίως αισθητικές τροποποιήσεις και είναι διαθέσιμο τόσο με τον 5-λιτρο V8 κινητήρα της Mustang GT, όσο και με τον 2,3-λίτρων EcoBoost, που είναι εξοπλισμένο με Performance Pack 1.

Η Series 1 Mustang RTR θα βγει σε μόλις 500 αυτοκίνητα και ξεχωρίζει από τη νέα μάσκα με τις εισαγωγές στα άκρα της, ενώ υπάρχουν και αεροδυναμικές επεμβάσεις με νέο εμπρός splitter, πλαϊνές ποδιές και πίσω αεροτομή. Ακόμα, υπάρχουν ειδικά γραφικά, καθώς και τα απαραίτητα λογότυπα της RTR. Τέλος, πατάει σε ζάντες 19 ιντσών και η Ford Performance έχει βελτιώσει την ανάρτηση, προσθέτοντας ρυθμιζόμενες αντιστρεπτικές ράβδους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...