Ένα σοκαριστικό δυστύχημα κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας μέσα από ένα λεωφορείο, καθώς αποδεικνύει ότι αιτία της τραγικής κατάληξης 13 ανθρώπων ήταν ο έντονος καβγάς μεταξύ μίας επιβάτιδας με τον οδηγό του λεωφορείου.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή στην Κίνα, σε γέφυρα στον ποταμό Yangtze. Αρχικά και κρίνοντας από τα πλάνα της κάμερας οχήματος που κινούταν πάνω στη γέφυρα, οι πρώτες αναφορές μιλούσαν για ελιγμό του οδηγού του λεωφορείου για να αποφύγει ένα όχημα. Ωστόσο τα πλάνα από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης εντός του λεωφορείου αποδεικνύει ότι ο οδηγός μάλωνε με μια γυναίκα, και αυτή ήταν η αιτία ο πρώτος να χάσει τον έλεγχο.

Το λεωφορείο πέρασε τότε στην αντίθετη λωρίδα, έσπασε τα προστατευτικά και έπεσε στο ποτάμι -βάθους 71 μέτρων- από ύψος 50 μέτρων. Εκεί σταματάει η καταγραφή εντός του οχήματος, προφανώς από την πτώσης στο νερό. Η γυναίκα που προκάλεσε το δυστύχημα ήταν 48 ετών και φέρεται να ήταν θυμωμένη με τον οδηγό γιατί προσπέρασε τη στάση στην οποία ήθελε να κατέβει