Το internet έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας και για τα πάντα κάνουμε αναζητήσεις στο internet, με τη μηχανή αναζήτησης της Google να έχει γίνει το απαραίτητο εργαλείο για εμάς.

Θα ήθελες να μάθεις οι άνθρωποι κάθε χώρας ποια αυτοκινητοβιομηχανία αναζητούν περισσότερο στο internet; Δεν χρειάζεται να κάνεις την δική σου έρευνα, μιας και η Veygo, μια ασφαλιστική εταιρία, το έκανε για σένα. Μπορεί να μην έχει τελειώσει ακόμα το 2018, αλλά η εταιρία αναφέρει ότι συνέλεξε τα δεδομένα των τελευταίων 12 μηνών.

Πάτα στην φωτογραφία για μεγέθυνση

Όπως βλέπεις, η Toyota κυριαρχεί στο χάρτη, ως το πιο “αναζητήσιμη” εταιρία σε 57 από τις 171 χώρες που εξέτασε η Veygo. Ακολουθεί με 25 χώρες η BMW και η Mercedes-Benz με 23. Η Toyota ήταν επίσης η εταιρία με τις περισσότερες αναζητήσεις παγκοσμίως, με 7,8 εκατομμύρια αποτελέσματα το μήνα, ακολουθούμενη από την Honda με 7 εκατ. και την Ford με 6,4 εκατ. searches.

Επτά χώρες έχουν στην πρώτη θέση την εταιρία του Elon Musk, την Tesla, ενώ μόνο πέντε χώρες είχαν στην πρώτη θέση μια εταιρία που ιδρύθηκε στη χώρα τους (Γαλλία – Renault, Γερμανία – Mercedes-Benz, Ινδία – Maruti Sazuki, Μαλαισία – Perodua και Σουηδία – Volvo). Στην χώρα μας την πρώτη θέση έχει η Mercedes, και αναλυτικά μπορείς να δεις τα αποτελέσματα εδώ.