Το πρωτότυπο δοκιμών της McLaren Speedtail ονομάστηκε Albert

Σχετικά άρθρα

Η McLaren ανακοίνωσε πως σύντομα θα ξεκινήσει τις δοκιμές εξέλιξης της Speedtail σε δημόσιους δρόμους και έτσι δημιούργησε αυτό το μουλάρι δοκιμών που το ονομάζει Albert, όπως είχαν ονομαστεί και τα πρωτότυπα δοκιμών της McLaren F1. Το όνομα προέρχεται από την τοποθεσία που σχεδιάστηκε η F1, στο Albert Drive στο Woking.

Το πρωτότυπο είναι καλυμμένο με αυτοκόλλητο βινυλίου, έχει το μπροστά μέρος της 720S, με το μουλάρι να κάνει δοκιμές προκειμένου να τελειοποιηθεί το υβριδικό σύστημα κίνησης απόδοσης 1.050 ίππων, το σύστημα πέδησης, η ανάρτηση, όπως η εργονομία και η άνεση.

Οι δοκιμές θα γίνουν στους δρόμους της Ευρώπης, της Βορείου Αμερικής και της Αφρικής, με την παραγωγή της Speedtail να ξεκινά από τα τέλη του 2019 και οι πρώτες παραδόσεις από τις αρχές του 2020.

Μόλις 106 Speedtail θα κατασκευάσει η McLaren, με όλες να έχουν ήδη πουληθεί, με το κόστος της κάθε μιας να ξεκινά από τα 1,75 εκατ. λίρες (2 εκατ. ευρώ), χωρίς τους φόρους κάθε χώρας.

Διάβασε επίσης

Επίσημο: McLaren Speedtail με τελική ταχύτητα 403 χλμ/ώρα

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...