Βασιλικά εγκαίνια του νέου εργοστασίου κατασκευής των carbon πλαισίων της McLaren

Σχετικά άρθρα

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge, καθώς και ο πρίγκιπας Salman bin Hamad Al Khalifa του Βασιλείου του Μπαχρέιν, εγκαινίασαν επίσημα σήμερα το νέο εργοστάσιο κατασκευής των carbon πλαισίων της McLaren, στο Yorkshire της Αγγλίας.

Το τεχνικό κέντρο για τα συνθετικά υλικά της βρετανικής εταιρίας (McLaren Composites Technology Centre) βρίσκεται στο Sheffield της Αγγλίας και εκεί 200 εργαζόμενοι θα κατασκευάζουν τα carbon πλαίσια για όλα τα αυτοκίνητα δρόμου της εταιρίας.

Η επένδυση για το εργοστάσιο έφτασε τα 50 εκατομμύρια λίρες (περίπου €57,5 εκατ.), και θα είναι πλήρως λειτουργικό το 2020. Το κτήριο έχει εμβαδόν 7.000 τ.μ., και οι εγκαταστάσεις σχεδόν 16.200 τ.μ. Βρίσκεται περίπου τρεις ώρες μακριά από το Woking, τα κεντρικά της McLaren, με 40 μηχανικούς της να δουλεύουν στο πανεπιστήμιο του Sheffield και στο Advanced Manufacturing Research Centre της McLaren Automotive.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...