Η Land Rover, προκειμένου να προετοιμάσει το κοινό για την έλευση του νέου, Range Rover Evoque, δημιούργησε και εκθέτει στο κέντρο του Λονδίνου ορισμένα “συρμάτινα” μοντέλα. Την κατασκευή των μοντέλων ανέλαβε η σχεδιαστική ομάδα της Land Rover με αυτά να έχουν κανονικές διαστάσεις, να είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο και να είναι βαμμένα σε έντονα χρώματα.

Το νέο Evoque θα παρουσιαστεί στις 22 του μηνός σε μια ειδική εκδήλωση που θα διοργανώσει η εταιρία στο Λονδίνο και όπως βλέπουμε, το μοντέλο αντλεί αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία από το Velar. Θα βασίζεται στην Premium Transverse Architecture (PTA) πλατφόρμα, με το μεταξόνιο του να αυξάνεται κατά 8 εκατοστά, κάτι που μεταφράζεται σε περισσότερο χώρο στο εσωτερικό.

Κίνηση θα παίρνει από Ingenium κινητήρες βενζίνης απόδοσης 250 και 300 ίππων και πετρελαίου απόδοσης 150, 180 και 240 ίππων. Επίσης θα υπάρχει και μια plug-in υβριδική έκδοση που θα συνδυάζει έναν τρικύλινδρο 1.500αρη κινητήρα και έναν 48-volt ηλεκτροκινητήρα που θα αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία ιόντων-λιθίου.