Μόλις χθες, η Land Rover ξεκίνησε το teasάρισμα του νέου Range Rover Evoque, εκθέτοντας στο κέντρο του Λονδίνου ορισμένα “συρμάτινα” μοντέλα και σήμερα γίνεται γνωστό ότι η παγκόσμια δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου Evoque θα γίνει στην Ελλάδα.

Το νέο Evoque θα παρουσιαστεί στις 22 του μηνός σε μια ειδική εκδήλωση που θα διοργανώσει η εταιρία στο Λονδίνο, αλλά τον ερχόμενο Μάρτιο -και για τουλάχιστον έναν μήνα- θα επισκεφθούν τη χώρα μας για την παρουσίαση πάνω από 5.700 δημοσιογράφοι και ambassadors από όλο τον κόσμο, καθώς και στελέχη της Jaguar Land Rover.

H παρουσίαση θα γίνει στην Πελοπόννησο, και ειδικότερα στο ξενοδοχείο Amanzoe στην ευρύτερη περιοχή του Κρανιδίου, με την συγκεκριμένη εξέλιξη να αποτελεί σημαντική διάκριση για τη χώρα και την ελληνική αντιπροσωπεία, καθότι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της μάρκας που θα πραγματοποιηθεί μία παγκόσμιου βεληνεκούς εκδήλωση στη χώρα μας και μάλιστα για ένα τόσο σημαντικό μοντέλο, όπως το νέο Range Rover Evoque, που αποτελεί το best-seller μοντέλο στην ιστορία της μάρκας.

Πριν την δημοσιογραφική παρουσίαση, θα προηγηθούν σε τοπικό επίπεδο, μία σειρά εκδηλώσεων που θα αφορούν την ενημέρωση και προβολή του νέου Evoque. Tο μοντέλο αντλεί αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία από το Velar. Θα βασίζεται στην Premium Transverse Architecture (PTA) πλατφόρμα, με το μεταξόνιο του να αυξάνεται κατά 8 εκατοστά, κάτι που μεταφράζεται σε περισσότερο χώρο στο εσωτερικό. Κίνηση θα παίρνει από Ingenium κινητήρες βενζίνης απόδοσης 250 και 300 ίππων και πετρελαίου απόδοσης 150, 180 και 240 ίππων. Επίσης θα υπάρχει και μια plug-in υβριδική έκδοση που θα συνδυάζει έναν τρικύλινδρο 1.500αρη κινητήρα και έναν 48-volt ηλεκτροκινητήρα που θα αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία ιόντων-λιθίου.