Το πρώτο Ford GT Heritage Edition σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Αύγουστο η Ford παρουσίασε μια ακόμη Heritage Edition του νέου GT, αυτή τη φορά στα χρώματα της Gulf Oil. Τώρα έκανε γνωστό πως το πρώτο GT Heritage Edition θα βγει σε δημοπρασία στις 19 Ιανουαρίου του 2019, στην δημοπρασία του Barrett-Jackson, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στο ίδρυμα United Way .

Το GT Heritage Edition Gulf είναι βαμμένο σε θαλασσί και πορτοκαλί χρώμα, με πολλά σημεία του αμαξώματος να μην είναι βαμμένα, όπως οι μπροστά κολόνες και να φαίνεται το carbon. Οι δαγκάνες είναι βαμμένες σε πορτοκαλί χρώμα, ενώ τα καπάκια των πλαϊνών καθρεπτών ασημί.

Φορά σφυρήλατες αλουμινένιες ζάντες 20″ και στο εσωτερικό συναντάμε Ebony Alcantara επενδύσεις, μπλε και πορτοκαλί ραφές, νέα διακοσμητιικά, carbon μέρη και ειδικό ταμπελάκι.

Η Ford αναφέρει πως τα MY2019 GT Heritage Edition Gulf θα φορούν τον αριθμό 9 και τα MY2020 τον αριθμό 6, όπως τα αγωνιστικά GT το 1968 και το 1969.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...